Pokeripelaajat pyytävät nyt enemmän rahaa Bitcoinissa

  • Pokeripelaajat kasvavat ja kotiuttavat tulonsa Bitcoinissa.
  • Sen lisäksi, että se on varhainen Bitcoinin käyttöönottaja, korkea kysyntä tulee salauksen kasvavan hinnan keskellä.

The Sydney Morning Heraldin perjantaina raportissa kerrottiin, että monet pokerinpelaajat mieluummin rahoittavat tuloksensa kryptovaluutassa, erityisesti Bitcoinissa (BTC).

Winning Poker Networkin mukaan – joka ylläpitää monia online-pokerialustoja, mukaan lukien AmericasCardRoom.eu – kysyntä on kasvanut useilla pokerisivustoilla. Winning Poker Networkin toimitusjohtaja Phil Nagy mainitsi, että heidän oli jossakin vaiheessa maksettava miljoonia dollareita Bitcoinissa.

Pokeripelaajat suosivat Bitcoinia

Ansaintansa yrittävillä pokerinpelaajilla on ollut valtava kysyntä kryptovaluutalle. Nagyin mukaan Winning Poker Network ostaa miljoonien dollareiden arvoista Bitcoinia OTC-kauppapaikoilta. Hän arvioi, että verkko maksaa yli 100 miljoonaa dollaria kryptovaluuttaa.

„Tällä hetkellä 90-95 prosenttia maksuistamme on ihmisiä, jotka pyytävät bitcoinia, koska se nousee. […] Meidän on jatkuvasti mentävä ulos ostamaan bitcoinia – paljon. Paljon. Enemmän kuin olemme edes joutuneet aikaisemmin. „

Ottaen huomioon Bitcoin-maksujen kasvavan kysynnän Nagy lisäsi, että pokerinpelaajat olivat joukossa kryptovaluutan varhaisia käyttöönottajia. Siksi kysyntä kasvoi digitaalisen valuutan viime viikkoina nousevan hinnan seurauksena.

Hinta on lyönyt vuosittaiset korkeudet pelkästään tästä viikosta. Tällä hetkellä kryptovaluutan hinta on 17942 dollaria Coinmarketcapilla, ja vuoden 2020 korkein arvo on yli 18300 dollaria. Salaus on noussut yli 150 prosenttia tänä vuonna.

Välttävätkö pelaajat veroja Bitcoinilla?

Kryptovaluutta-sijoittaja Aaron Brown katsoi, että pokerinpelaajat saattavat käyttää kryptovaluutta veronkiertoon. Costa Ricassa pelaajien on kirjattava tappiot ja voitot uhkapelitoiminnasta, jota he eivät sääntele.

Noin 60 prosenttia verkon pokerinpelaajista on Yhdysvalloista, vaikka suurin osa osavaltioista piti toimintaa laittomana.